З пишною зачіскою і макіяжем: Настя Каменських показала переодягненого в жінку Потапа

Настя Каменських показала, яка у її чоловіка "серйозна" робота.

Відома українська співачка Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно підтримують зв’язок зі своїми шанувальниками і відкрито розповідає про життя. Артистка веде Інстаграм-блог, за яким стежать понад 5 мільйонів підписників. Там Настя публікує свіжі фото і відео, а також показує моменти з творчого та особистого життя.

Перше весільну сукню Насті Каменських
Настя Каменських

Так, нещодавно Настя Каменських насмішила публіку, показавши фото свого чоловіка Потапа в образі жінки. На знімку Олексій Потапенко позує в перуці і з яскравим макіяжем.

Потап в образі жінки: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Потап в образі жінки: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

Знімок став приводом доброї жарти з боку Каменських.

“Мій чоловік працює на дуже серйозній роботі. Суворій, як то кажуть “. – підписала фото Каменських.

Пізніше і сам Потап опублікував фото в жіночому образі. На знімку він позував з актором студії “Квартал 95” Євгеном Кошовим. Ймовірно, знімок був зроблений під час зйомок нового гумористичного проекту.

Користувачі Мережі оцінили образ Потапа в коментарях.

“Льоша, ти неймовірна красуня”, “Буде щось цікаве”, “Яка гарна жінка!”, “Буде щось цікаве”, “Вогонь”, “Дуже схожі з оригіналом”, “Ви бомба сміху і феєрверк позитиву ” , “Ось це пики. Прийміть за комплімент “, “Олексій, а волосся вам до лиця “, “Потап пече “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.