Як виглядає ліжко Потапа і Насті Каменських? Грайлива співачка показала фото з спальні

Нещодавно співачка Настя Каменських зізналася, що після втрати батька вона набрала у вазі, але не перестала себе любити.

Навіть зайві кілограми не заважають Насті Каменських виглядати ефектно і круто, тому вона продовжує публікувати помітні і викликають знімки.

Наприклад, напередодні вона показала фото в пристрасному червоному платті, яке дуже тісно обтягує її бюст і робить його візуально більш об’ємним.

Настя Каменських в соковитому червоній сукні
Настя Каменських в соковитому червоній сукні
Настя Каменських в соковитому червоній сукні
Настя Каменських в соковитому червоній сукні

А вже на наступний день співачка показала, як валяється на ліжку в домашньому білому халаті. Слід зазначити, що в обох видах вона однаково жіночна і приваблива, що додає їй фанатів і підсилює інтерес (особливо з чоловічої сторони аудиторії).

До слова, серед ранкових фото, опублікованих в п’ятницю вранці, шанувальники розглянули ліжко Потапа і Насті. Їх ложе велике, з коричневою оббивкою в області голови та золотими дерев’яними візерунками.

На ліжку багато подушок, підібраних в тон до пастельних і стін. На ліжку застелене сіре покривало, яке не дає пилу покривати спальне місце артистів.

Каменських на ліжку
Каменських на ліжку

З правого боку від ліжка велика дзеркальна стінка, а з боків від спального місця є дві приліжкові тумбочки зі світильниками.

На підлозі постелений коричневий ламінат, а стіни тепло-молочного кольору. В цілому, атмосфера в спальні дуже м’яка і приємна – як раз те, що потрібно, щоб розслабитися після важкого трудового дня.

Каменських на ліжку
Каменських на ліжку

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.