Відкриті плечі і пухкі губки: Надя Дорофєєва поманила своїм зовнішнім виглядом

Співачка Надя Дорофєєва - одна з найпривабливіших і найбажаніших в українському шоу-бізнесі. Вона користується своєю красою на всі 100%.

Надія Дорофєєва веде свій персональний Instagram-блог, і на регулярній основі ділиться з шанувальниками своїми барвистими знімками. Наприклад, щоб скрасити п’ятницю, співачка опублікувала фото в чорному вбранні з відкритим декольте і плечима.

Даний образ був вміло доповнений жіночним повсякденним макіяжем, що дозволило створити на знімках Наді ефект “очей не відірвати “.

В описі до публікації Надія Дорофєєва розповіла, чим робить макіяж, щоб він був ефектним і легко носився.

Шанувальники залишили безліч компліментів цієї неймовірно красивою діві.

Відзначимо, що 2021 рік для Наді – переломний. Це рік її початку і зльоту творчої кар’єри в сольному плаванні. В кінці 2020 року вона має разом з Позитивом відіграла останній концерт у складі групи “Время и стекло “, а тепер Дорофєєва – сольна артистка.

Шанувальники свято вірять, що і в особистому житті у Наді наздоженуть величезні зміни. Зокрема, всім хочеться, щоб Надія з Володимиром Дантесом стали батьками.

Сама Надя поки про таке не думає, але не виключає, що незабаром це може статися.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.