Дочка Олі Полякової зробила нову стрижку: позбулася шикарної коси і пофарбувалася в блакитний колір

Дівчатка-підлітки часто зміною іміджу демонструють своєї невідомий протест проти норм суспільства.

Маша Полякова дуже яскравий підліток, який за ступенем уміння епатувати публіку нічим не поступається своїй мамі. Дівчинка вже створила свою рок-групу і навіть організувала виступ.

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

Бачачи, яких висот досягла її зоряна мати, Марія теж намагається всебічно розвивати свої таланти і пробувати себе в нових амплуа. Вона їздила в модельний табір, а недавно сходила на захід для любителів аніме – японського мультиплікаційного мистецтва.

Там дівчина з’явилася не в звичайному образі, а постала з короткою стрижкою і волоссям блакитного кольору.

Природно шанувальники здивувалися такому швидкому перевтілення і нестандартному амплуа. Зріла аудиторія дочки Полякової, звичайно не змогла прийняти її такою стиль. У коментарях прихильники написали:

  • Мамі валідол зі знижкою не потрібен?
  • Красуня, ти що, куриш?
  • Красива середньовічна селянка бунтарка
  • Якщо чесно – то жах
  • Маруся ти що з собою зробила?

Проте, знайшлося багато людей, які підтримали юне обдарування. Як не крути, все ми в 16-17 років намагалися виділитися і бути особливими. Чимало компліментів отримала Полякова-молодша:

  • Маша схожа на свою маму дуже на цих фотках, щоб там не казали ти молодчина Марія !!!
  • копія мами
  • Красиво

Варто віддати належне, що дівчинка не вступає в перепалку з критиками. Вона з гумором намагається реагувати на весь негатив або не звертає уваги на відверті образи, які сипляться на її адресу.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.