Юрій Горбунов зворушливо привітав Осадчу з днем народження: “Таких як ти на світі не буває”

12 вересня своє день народження святкує відома українська телеведуча Катя Осадча.

Незмінній ведучій “Світського життя” Каті Осадчій 12 вересня виповнилося 38 років. Вона з самого ранку приймає привітання від рідних і близьких людей. Чоловік телеведучої Юрій Горбунов вирішив публічно привітати дружину в своєму Інстаграм-блозі.

Артист опублікував кілька спільних фотографій з Катею Осадчою і написав зворушливі слова.

“Моя дорога Катюша !! Таких як ти на світі не буває !! Нехай кожен твій день в житті буде наповнений позитивними емоціями і щастям! Спасибі тобі за Любов, за дітей, за ніжність і довіру !! Люблю тебе шалено !! З Днем народження, моя “, – написав Юрій Горбунов.

А ось Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі вже встигла похвалитися дуже красивим букетом квітів, який їй з ранку підніс Юрій Горбунов.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

Також Катя в свій день народження розповіла, що відчуває себе не на 38, а на 25 і зізналася, що ще рік тому і уявити собі не могла, що в 38 стане багатодітною мамою.

“Рік тому я навіть не уявляла, що свої 38 я буду зустрічати багатодітною мамою. Мої 37 були насиченими подіями і сюрпризами, чого тільки коштує вагітність. За відчуттями мені все ще 25 🙂 просто тепер я ще й мама трьох синів “, – зізналася Катя Осадча.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.