Оксана Марченко знову одяглася в біле плаття: чи не під вінець зібралася?

Телеведуча, а з недавніх пір і політик Оксана Марченко розбурхала шанувальників новою фотографією в білій сукні.

У своєму Insta-профілі телезірка і головна героїня Ютуб-серіалу “Прочанка ” поділилася знімком, де вона крокує по саду з кошиком в руках. На Оксані надіто біле плаття в підлогу з довгими рукавами. У неї на голові акуратно покладені локони, а здалеку видно масивні яскраві сережки, які напевно коштують надзвичайних грошей.
Шанувальники подумали, що їх кумир знову вирішила зіграти весілля зі своїм другим чоловіком Віктором Медведчуком. Адже виглядає Марченко на цьому фото як справжня наречена!

Однак насправді Оксана вирішила просто відправитися на фотосесію.

В описі вона торкнулася досить серйозну тему.

“Ти думаєш про майбутнє, шкодуючи про минуле або навпаки? Нісенітниця. Його немає. Є тільки зараз. Є сьогодні, є любов, є рідні і друзі. Тобі здається, що у кого-то життя краще? Нісенітниця. Ти не знаєш, з чим стикається протягом життя кожна людина, він також може завдавати тобі …”,

– пише Оксана Марченко.

Вона також стверджує, що чим більше ви дякуєте своє життя за те, що вона вам дає, тим більше вона схильна до вас.

“А ще не забудь, що думати і піклуватися про інших – набагато корисніше, ніж про себе. Для таких у Бога завжди є сюрпризи”,

– пише екс-ведуча програми “Х-фактор “.

Нагадаємо, що в 2021 році Марченко стала бабусею. Її син Богдан Марченко зі своєю новоспеченої дружиною Катериною подарували Оксані онука – назвали його в честь дідуся – Віктором.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.