Анастасія Оруджова не братиме участі в шоу “Танці з зірками “: всі подробиці

Всіх глядачів цікавить чому, в чому причина такого рішення? І найголовніше хто ж буде замість неї на паркеті?

Анастасія Оруджова змушена була припинити свою участь в шоу “Танці з зірками”. Всіх глядачів цікавить чому, в чому причина такого рішення? І найголовніше хто ж буде замість неї на паркеті? Є багато припущень. Звичайно багато глядачів віддають перевагу своїм кумирам. Шанувальники Анастасії Оруджової засмучені, що вона не буде брати участь в шоу і їй співчувають. Вед вона встигла багатьом сподобатися, і глядачі очікували її подальшу участь в проєкті. Деякі губляться в здогадах, чому так сталося?

Річ у тому, що причина, до якої Анастасія Оруджова, не зможе брати участь в шоу – це її травма, яку вона отримала перед першим ефіром. Так, коли вона готувалася до виступу перед першим ефіром, то на репетиції у неї порвалися зв’язки ноги. Вона звернула увагу, що коліно вивернуте в іншу сторону.

Анастасія Оруджова

Після того як Анастасії Оруджовій зробили МРТ, то лікарі рекомендували їй не танцювати.
Однак вона все ж станцювала свій джайв з партнером Денисом Самсоном.

Напевно травма не дасть брати участь Анастасії Оруджовій в шоу “Танці з зірками”.
Сама Анастасія Оруджова прокоментувала свій стан. Вона повідала, що знаходиться в лікарні і її прооперували. Коли лікарі більш детально діагностували її коліно, то виявилося, що стан коліна набагато гірше, ніж передбачалося раніше. І їй потрібна була термінова операція. Після операції її реабілітація триватиме понад 8 місяців.

На жаль вона не зможе більше брати участь в цьому шоу.
Анастасія Оруджова дуже засмутилася. Однак, згідно з правилами, її замінить інша учасниця, яку вона добре знає.

Так, Анастасію Оруджову на шоу погодилася замінити її давня подруга по “Лізі сміху” і “Жіночому кварталу” Олександра Машлятіна.

Олександра Машлятіна буде продовжувати боротьбу за кубок. У парі з нею буде Денис Самсон.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.