Максим Галкін показав Пугачову в рокерском вбранні і публічно обсипав її компліментами: “Аллочка – красуня “

Максим Галкін показала, як його дружина і діти вбралися на свято.

Максим Галкін і Алла Пугачова вже багато років залишаються найбільш обговорюваною парою вітчизняного шоу-бізнесу. Коли велика артистка і гуморист почали жити разом, Галкіну було всього 25 років, а Пугачовій – 52. При цьому, для Алли Борисівни це вже п’ятий шлюб, а її дочка Христина старше молодого обранця. В їх союз багато хто не вірив. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

За життям зоряної сім’ї шанувальники спостерігають в соціальних мережах. На Інстаграм-блог Галкіна підписані понад 9 мільйонів чоловік.

Так, нещодавно гуморист опублікував свіже відео, де показав, як його дружина і діти збираються на свято до друзів.

Алла Пугачова вибрала для цього виходу в світ дуже сміливий образ, одягнувши в усе темне. Примадонна наділу шкіряну куртку, чорну пишну спідницю з білим под’юбніком і чорну блузу, зробивши акцент на талії за допомогою широкого ременя. Артистка зробила високу зачіску, а частина локонів спадали на її обличчя.

“Аллочка-красуня”, – говорить Галкін в відео.

“Красуня, красуня, красуня кабаре”, – тут же наспівала Алла Пугачова.

Користувачі Мережі тут же прокоментували відео.

“Аллочка просто красуня!”, “Яка гарна сім’я. Доброго здоров’я і всіх благ вам бажаю “,” Максим, у вас найчудовіша сім’я! “,” Аллочка красуня, щастя вам “,” Які всі красиві, а Алла дійсно виглядає прекрасно “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.