Ксенія Мішина приголомшила Мережу, показавши себе в наряді нареченої: виходить заміж за Еллерта?

Ксенія Мішина показала несподіваний знімок у своєму Інстаграм-блозі.

Особисте життя української актриси Ксенії Мішиної у всіх на слуху. Дівчина 10 місяців була у відносинах з гумористом Олександром Еллертом. З ним вона зійшлася завдяки романтичному шоу “Холостячка”, де актриса вибрала гумориста серед 15 претендентів на її серце. Вони здавалися ідеальною парою і новина про розставання стала справжнім шоком для їхніх шанувальників. Ні Мішина, ні Еллер не назвали причину розбрату. Однак нещодавно Олександр в інтерв’ю зізнався, що любить Ксенію. На питання, які у них зараз стосунки, Еллерт відповів:

“Я скуповую квіти у всіх квіткових магазинах. Вона, сподіваюся, їх не перепродує. Ось в таких ми відносинах “

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Судячи з усього, Олександр ще не втрачає надії, що вони з Ксенією знову будуть разом.

14 вересня Ксенія Мішина вразила публіку, показавши себе з фатою на голові. Так, актриса опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фото, де вона позує біля дзеркала в короткому рожевому платті і з фатою на голові.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної

“Наречена готова”, – підписала знімок Ксенія.

Невже Ксенія зібралася заміж? Актриса не дала коментар з цього приводу, але судячи по екстравагантному поряд нареченої, Ксенія показала свій новий образ для зйомок фільму.

Цікаво, що на знімку можна розгледіти красиву каблучку на безіменному пальці правої руки у Ксенії. Його актриса зняла після розставання з Еллертом, а тепер воно знову на її руці.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.