MamaRika показала фігуру в купальному костюмі через півтора місяці після пологів: потрясає

Дуже багато українських зірок у 2021 році стали батьками. МамаРіка - одна з них. Але виглядає після пологів вона карколомно.

Це підтверджують численні знімки артистки з її Інстаграм-профілю. Співачка з неординарною зовнішністю вміє привернути до себе увагу, а ще – дуже швидко повертається в форму.

Незважаючи на те, що вона дотримується бодіпозітівной філософії, і приймає своє тіло таким, яке воно є, все ж тіло у артистки вражає.

Особливо її стрункість видно в купальному костюмі. Наче й не народжувала!

співачка МамаРіка
співачка МамаРіка

Слід зазначити, що МамаРіке (Анастасії) робили кесарів розтин, тому фізичні навантаження, плавання в басейні були заборонені. Тепер лікарі дозволили поступово повертатися до звичного ритму життя, тому зірка не пропускає нагоди і останні теплі дні цього року проводить у води.

“Рівне півтора місяці після пологів. Нарешті мій лікар дозволив залізти в басейн (все-таки після операції). Я усвідомила, що одягла свій найменший купальник. Щоденні процедури, які роблю самостійно, без масажистів тощо, дають результат. Спорт також дозволили, тому планую поступово повертатися “, – написала співачка.

До речі, шанувальники помітили, що у них кумира немає післяпологової депресії, яка часто переслідує новоспечених мам в перший рік життя їх дітей. І це безперечно причина для радості.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.