Ось Аллка дає! Скуйовджений Максим Галкін показав свою фізіономію після куражу з дружиною

Телеведучий, комік і гуморист Максим Галкін часто ділиться з шанувальниками своїми буднями - то дітей в Інстаграм виставляє, то себе з дружиною.

Шоумен Максим Галкін виклав в Інстаграм Селфі, зроблене у власному автомобілі. Там шанувальники акцентували увагу на задоволеному виразі обличчя, а також на скуйовдженою зачісці. Очевидно, задоволений пародист зробив дану фотографію після забав зі своєю коханою дружиною.

Цікаво зауважити, що під очима у Галкіна зовсім немає мішків. Це говорить про те, що пародист, хоч і багато працює, але встигає повноцінно спати, правильно харчується і отримує від своєї сім’ї і роботи виключно позитивні емоції.

Нагадаємо, що Максим Галкін вже близько 10 років перебуває у шлюбі з Аллою Пугачовою. 24 грудня 2021 року біля пари буде річниця одруження. Але навіть через стільки років їх запал і взаємна любов один до одного не згасають.

У вересні 2013 року у зоряної пари з’явилися на світ двоє дітей-близнюків – Ліза і Гаррі. І ось вже на цьому тижні, 18 числа двійнята святкуватимуть свій день народження.

На момент їх появи на світло Примадонні вже виповнилося 64 роки, тому подружжя вирішило вдатися до послуг сурогатної матері. Лікарі відзначали, що природні пологи для Алли будуть небезпечними, тому співачка просто дала свою яйцеклітину, яку заздалегідь заморозили.

Живе зоряне сімейство в підмосковному селі Грязь, де у Галкіна свій палац висотою в шість поверхів. Містить його Максим сам, адже його дружина вже на “естрадної пісні ” – сидить вдома і виховує милих двійнят.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.