Вона важила 26 кг: як сьогодні виглядає дівчина, про яку говорила вся країна

Історія цієї дівчини схвилювала 6 років тому мільйони телеглядачів. Чи змогла Аня Єгрчукова впоратися зі своєю хворобою?

У гонитві за стандартами краси дівчата часто мучать себе голодом і піддають мало не тортурам. Але чи варто краса таких жертв?

6 років тому на програму “Пусть говорят ” звернулася мама дівчини, яка вже не могла зупинитися худнути. Аня Егрчукова в 19 років важила всього 26 кілограмів і мала десятки проблем зі здоров’ям. Буквально за два роки вона схудла на 32 кілограми і змінилася до невпізнання.

Анна до и после похудения
Анна до і після схуднення

До вирішення худнути дівчина прийшла після глузувань з боку однокласників. Одного разу один з них звернув увагу, що у Ані є зайва вага. Тоді школярку це дуже зачепило і вона почала обмежувати себе в їжі.

Аня во время обучения в школе
Аня під час навчання в школі

У якийсь момент дівчина помітила, що вже не може зупинитися і організм абсолютно відмовляється її слухати. Для того, щоб знайти підтримку і плече допомоги Аня разом з мамою і звернулися на теле-шоу. Через рік дівчина постала перед глядачами абсолютно новою людиною.

Вона змогла перемогти анорексію і поправилася на 22 кілограми. До речі, їй не допомагали ні психологи, ні дієтологи. Дівчина сама взяла себе в руки.

Аня с мамой через год после болезни
Аня з мамою через рік після хвороби

Зараз вона більше не страждає від комплексів з приводу зовнішності. Анна закінчила ВНЗ, вийшла заміж і цілком впевнена в собі.

Аня с мужем
Аня з чоловіком

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.