(Фото) Лідія Таран святкує на Монблані свій 44 день народження – вітаємо!

Лідія Таран сьогодні підніме келих за свою сім'ю, друзів і коханих. Лідія Таран дуже сильно любить свою маму і доньку.

Лідія Таран піднялася на Монблан і зазначила цим своє 44 річчя.

Прекрасний задум чарівної телеведучої!
Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото, де вона виглядає щасливо і натхненно.
Відчуває вона себе в цей день як в 30 років.

Вона сьогодні підніме келих за свою сім’ю, друзів і коханих. Лідія Таран дуже сильно любить свою маму і доньку.
Для неї день народження завжди свято. А жінки по різному ставляться до дня народження ніж чоловіки.

Важливий не день народження, а день її святкування.
Жінки за своєю природою є опікунами та вихователями, навіть якщо вони працюють повний робочий день разом зі своїми партнерами.

Якщо є діти, тим більше, що бувають винятки, коли чоловіки роблять найбільше. У невдалих відносинах, якщо поглянути заднім числом, більшість жінок, незалежно від того, хто від кого пішов, або якщо вони все ще разом, не відчувають себе “оціненими”, і в цьому корінь проблеми. Прочитайте це ще раз, ОЦІНКА.

Часто, хоча і не спеціально, чоловіки відчувають себе “комфортно” у відносинах. Вони досягають точки, коли вони знають, що люблять свого чоловіка, своїх дітей, вони, можливо, рідко сваряться, і вони обидва зосередилися на своїх дітях або своїй кар’єрі та разом планують вийти на пенсію.

Чого чоловіки, а іноді та жінки (хто не є основним вихователем), не усвідомлюють, так це того, що інша половина не просто працює, не просто піклується про дітей, не тільки прибирає, готує, оплачує рахунки та заповнює комору, вони також надають всім підтримку, емоційну підтримку, вболівають за них в іграх, приділяють кожній людині додаткову увагу, коли це можливо, чоловікові або дитині, і, як правило, відсувають себе, свої мрії, свої почуття і пристрасті в сторону, відсуваючи всі інші в першу чергу.

А тепер якщо подумати, у звичайному будинку інша половина йде на роботу, приходить додому, їсть, трохи грає з дітьми, косить на вихідних і іноді проводить вечір або ходить до приятелів.

Жінка просто хоче знати, що все її жертви, всі її зусилля цінуються. Вся її життя витрачається на те, щоб робити інших щасливими, здоровими та задоволеними, і вона отримує велике задоволення від добре виконаної роботи, тому що багато в чому вона засновує свою самооцінку на своїй здатності нести тягар і продовжувати працювати.

Але якщо це сприймається як належне, або якщо вона відчуває, що вона всього лише слуга всіх, і ніхто не піклується про неї, тоді це, очевидно, починає закипати в ній, це нестримне обурення.

Жінки відзначають дні народження частіше, ніж чоловіки, тому що їм потрібно відчути себе особливими всього на ОДИН день.

Так що прислухайтеся до заклику, дайте їй відчути себе особливою, а ще краще – заплануйте близько шести днів в році, присвячених тільки їй, для всіх її зусиль. Ви пожнете плоди, тому що, як то кажуть, щаслива дружина, щасливе життя.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.