Тіни Кароль показала рідкісні фото з мамою в день її народження: “Тіна – копія мами “

19 вересня мама Тіни Кароль Світлана святкувала день народження. Цей день артистка провела зі своєю мамою-іменинницею.

Відома українська співачка Тіна Кароль рідко спілкується зі своїми батьками. Незважаючи на те, що артистка перевезла своїх батьків з Івана-Франківська до Києва, бачаться вони пару раз на рік. Це пов’язано не тільки з щільним робочим графіком Тіни. За словами співачки, у них різні погляди на життя.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Папа свій день народження любить святкувати на роботі “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом
Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом

19 вересня мама Тіни Кароль Світлана відзначала свій день народження. У цей день артистка була зі своєю сім’єю. Тіна Кароль показала кілька кадрів з мамою-іменинницею в своєму Інстаграм-блозі. На першому знімку мама Тіни Кароль Світлана позувала зі шматочком торта в руках, з якого горіла святкова свічка.

М
Мама Тіни Кароль

На іншому знімку Кароль прогулювалася по вулиці з мамою і в цей час зробила Селфі. Світлана була одягнена в сірий костюм, а сама співачка позувала без макіяжу і в домашньому образі.

Т
Тіна Кароль з мамою

Шанувальники Тіни Кароль тут же почали коментувати знімки і відзначили, що артистка схожа на свою маму.

“Красива іменинниця, з днем народження. Дуже вас любимо, спасибі за дочку “,” З днем народження, Світлана Андріївна! Бажаю, щоб життя Ваше була повноцінною, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! “,” Тіна копія мама, схожі “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.