Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком-режисером: почали спочатку

Українська провідна Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, показала, як він задаровує її квітами.

Навесні цього року зірка “плюсів” Соломія Вітвіцька приголомшила публіку зізнанням про те, що вона розлучилася з чоловіком після 7 років шлюбу. Про розрив з чоловіком ведуча мовчала кілька місяців. Про це довгий час не знали ні родичі, ні друзі телеведучої. Причину розлучення Вітвіцька так і не назвала.

Соломія Вітвіцька з чоловіком
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом

В інтерв’ю Соломія зізналася, що зберегти шлюб вона намагалася довго. Вони з екс-чоловіком навіть ходили до сімейного психолога, проте врешті-решт було прийнято рішення розлучитися.

Після розлучення Вітвіцька почала багато подорожувати. Нещодавно телеведуча повернулася з чергової відпустки, яку вона провела в США. Цікаво, що в аеропорту її зустрічав колишній чоловік з величезним букетом квітів. Момент зустрічі Соломія оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Соломії
Скріншот Інстаграм-сторіз Соломії

У короткому відео Вітвіцька показала букет квітів і екс-коханого і сказала, що раніше, коли вони були в шлюбі, він її так не зустрічав і рідко дарував квіти при зустрічі.

Чи означає це, що Соломія Вітвіцька і її колишній чоловік Влад Кочатков знову разом – невідомо. Телеведуча поки не давала коментарів з цього приводу.

До слова, екс-подружжя після розлучення продали загальну квартиру і поділили гроші навпіл. Соломія зараз живе одна і зізнається, що на побачення ще не ходила. Однак вона готова до нових відносини і мріє про сім’ю та дітей.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.