“В трусах і піджаку”: Настя Каменських вразила публіку повсякденним образом

У Мережі обговорюють нове фото Насті Каменських. Співачка дивує своїми нарядами.

Відома українська співачка Настя Каменських з тих знаменитостей, хто активно веде свої соціальні мережі і намагається бути ближче до шанувальників. Інстаграм Каменських налічує 5,2 мільйона передплатників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує свіжі фото і відео, які збирають сотні тисяч лайків і коментарів.

Настя Каменських
Настя Каменських

Однак крім шанувальників у Насті ще й багато Хейтерів, які пишуть негативні коментарі в соцмережах та засуджують співачку за часто нескромні фотографії. Ось і цього разу новий знімок артистки зібрав багато критики.

Настя Каменських оприлюднила фото, де вона позує в чорній шкіряній куртці, міні-шортах, темних колготках і чорних чоботях з масивною білою підошвою.

“Розслабтеся і відчуйте осінь “, – підписала знімок артистка.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото. Багато захопилися красою артистки, але були і ті, хто знайшов до чого причепитися.

“В трусах і в піджаку “, “Фото для стурбованих”, “Дуже гарні ніжки”, “Найкрасивіша жінка в світі) Найчарівніша приваблива талановита зірочка”, “Настя, при всій повазі народжуй вже Потапу дитини, а то кине” , “Дуже красива “, “Круте фото “, – пишуть коментатори.

Про особистого і творчого життя Насті Каменських і її чоловіка Потапа дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.