Вийшла на балкон і прикрилася ковдрою: Никитюк забула, навіщо потрібен одяг

Телезірка Леся Никитюк наслідує приклад Насті Каменських, і може з легкістю дозволити собі такі фотосесії, в яких забуває про одяг.

Телезірка може похвалитися ідеальними формами і модельною зовнішністю. Незважаючи на те, що в дитинстві та комплексувала, зараз порівнює себе з такою іменитої світовою зіркою як Кім Кардашьян і впевнена в своїй привабливості на 100%.

Леся Никитюк часто публікує в Мережу викликають фотографії. Зокрема, може вийти позувати на публіку і без одягу.

Наприклад, на останньому фото, опублікованому в соціальній мережі Інстаграм теледіва позує без одягу, однак всі причинні місця прикрила білосніжною ковдрою.

Видно, що до фотосесії Леся готувалася ретельно. У неї на обличчі нюдовий акуратний макіяж, з прикрас вона вибрала великі круглі сережки-кільця, а волосся випрямила і акуратно поклала.

“Нічого собі. Обожнюю “, “Дуже класне фото “, “Ви дуже красива, Леся! “, – пишуть шанувальники головної зірки Нового каналу в соціальних мережах.

Нагадаємо, Леся Іванівна Никитюк є зіркою нового каналу. Серед джерел її заробітку також і те, що вона веде приватні корпоративи, концерти та заходи. Крім того, у неї є свій блог, який, за словами Лесі, є її основним джерелом доходу.

Скільки саме заробляє Никитюк – невідомо. Однак судячи з кількості реклами в її Інста-профілі, замовлення у довгоногої зірки є, і їх дуже багато. А ще та часто їздить відпочивати, отже, на відпочинок у неї є гроші.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.