Любов Успенська поділилася кадрами з гучного застілля в гостях у Потапа і Насті Каменських (Відео)

Відома російська співачка Любов Успенська зараз гастролює по Україні.

Цими вихідними в Києві пройшов концерт російської шансоньє Любові Успенської. У Палаці “Україна ” артистка виступила в супроводі симфонічного оркестру. Також на глядачів чекав дует Успенської з Каменських. Ще в 2018 році вони записали спільну пісню “Ти ж не забув”. Саме з цією композицією російська і українська артистки виступили на одній сцені.

Після концерту Любов Успенська поїхала в гості до зоряного подружжя Потапа та Насті Каменських. Вони влаштували теплий сімейний вечір з піснями і частуваннями.

Успенська в своїх Інстаграм-сторіз поділилася відео, де вони співають українські пісні за столом. Гості заспівали пісні “Черемшина “, “Пісня про рушник “. Також Успенська і Каменських повторили свій виступ на сцені і заспівали пісню “Ти ж не забув”.

У відео можна розглянути, що на сімейному застілля присутні багато гостей, серед яких мама Насті Каменських Лідія і її близька подруга Анна Андрійчук.

До слова, зараз Любов Успенська гастролює по Україні. Артистка вже виступила в Києві, Одесі та Дніпрі. Концерти російської шансоньє також заплановані в Запоріжжі та Херсоні. Вартість квитків на концерт російської шансоньє варіюється від декількох сотень до трьох тисяч гривень.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.