Настя Каменських сховала округлий живіт і станцювала для глядачів: приховувати вагітність все важче

Настя Каменських показала в своєму Інстаграм-блозі запальне відео і підігріла чутки про свою вагітність.

Настя Каменських і Потап разом вже багато років. Вони зіграли весілля в травні 2019 року, але відомо, що офіційно шлюб вони уклали набагато раніше, але до останнього приховували від публіки свої відносини. З дня весілля Потапа і Насті шанувальники регулярно підозрюють артистку в вагітності. Це пов’язано не тільки з тим, Каменських володіє пишними формами, а й з тим, що подружжя не раз зізнавалися, що мріють про дітей.

Настя Каменських і Потап

Нещодавно Настя Каменських, яка активно веде свій Інстаграм-блог, опублікувала свіже відео, яким в черговий раз підігріла чутки про вагітність.

На відео Настя постала в широких штанях і топі. На пояс вона зав’язала спортивну кофту і показала кілька танцювальних рухів.

“Танці зігрівають”, – підписала відео Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“А ви цілодобово така приваблива?”, “Настя, ви крута! Танцюю разом з Вами! “,” Потапу пощастило “,” Дитинку Вам треба, тоді по іншому затанцуешь, а поки порожня інфантильність “, – пишуть коментатори.

До слова і Потап і Настя в інтерв’ю зізнавалися, що мріють про дітей і, якщо “Бог дасть”, то вони обов’язково стануть батьками. Шанувальники підозрюють, що зіркове подружжя можуть мати проблеми із зачаттям.

Неймовірну історію кохання Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".