72-річна Алла Пугачова осоромилася, переборщивши з фотошопом: зробила з себе молодицю

72-річна Алла Пугачова хоче здаватися молодше свого віку і для цього робить все можливе.

Примадонна російської естради Алла Пугачова не часто ділиться свіжими фотографіями в соціальних мережах. Найчастіше артистку можна побачити в мікроблозі її чоловіка Максима Галкіна. Крім того, фанати Алли Борисівни створюють фан-акаунти в соціальних мережах, де публікують, як архівні так і свіжі знімки улюбленої співачки.

Так, нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося свіже фото Пугачової, зроблене на прем’єрі фільму “Вертинський”, яку артистка відвідала разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

На фотографії було зображено обличчя Примадонни крупним планом. Вона продемонструвала свій новий колір волосся і масивні прикраси на шиї і руці. Однак шанувальники звернули увагу, що фотографія дуже сильно оброблена фотошопом. Адже на обличчі 72-річної Пугачової немає жодної зморшки.

“Перебір з фотошопом. Просто непристойно. При величезній любові до Алли “, “Фільтри-це річ “, “Нічого від Алли не залишилося, лише в очах всесвітня втома “, “Це не Алла! Якась то чужа! “, ” Від Пугачової залишилася одна прізвище … “, ” Ну навіщо виставляти фотошопние фото ???? “, ” Ну що шикарного, фотошоп рулить “, – пишуть коментатори.

До слова, Алла Пугачова намагається омолодиться не тільки на фотографіях, але і в реальному житті. Для цього артистка регулярно відвідує пластичних хірургів і косметологів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.