Сивина і опухле обличчя: в Мережу злили правдиве фото Віри Брежнєвої без макіяжу і фотошопу

У реальному житті екс-віагрянки Віра Брежнєва виглядає не так, як в її Інстаграмі.

Віру Брежнєву багато глянсових видань не раз включали в вершини рейтингів найкрасивіших жінок української та російської естради. Це не дивно, адже в свої 39 років Віра виглядає чудово і навіть трохи молодше за свій вік. У артистки прекрасна підтягнута фігура, доглянуте волосся, приємні риси обличчя та свій жіночний стиль.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва – одна з найкрасивіших артисток України і Росії

Однак фотографії, які Віра Брежнєва публікує в соціальних мережах, завжди обробляються фоторедакторами і фотошопом. Крім того, на знімках екс-віагрянки завжди позує в розкішному вбранні з макіяжем і зачіскою.

Як же виглядає співачка в реальному житті без макіяжу і фотошопу?

Нещодавно в Мережі з’явилося правдиве фото Віри Брежнєвої. На обличчі блондинки стали помітні зморшки, під очима – мішечки, а волосся виглядали сухими і залишилися без укладки.

Користувачі Мережі тут же почали критикувати співачку.

“З її можливостями, так виглядати соромно, вкрай неприємна галушка”, “Нормально виглядає …. дуже навіть … навіщо так критикувати?”, “І нафарбована страшна і не …”, “Вона ніколи не була красунею”, ” царівна-жаба “, – пишуть коментатори.

До слова, хоч Віра Брежнєва в житті виглядає не так ідеально, як на фотографіях, все ж для свого віку співачка має непоганий зовнішній вигляд.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.