Влад Яма показав, як проводить відпустку з дружиною в одеському готелі

Танцюрист Владислав Яма зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай відправився до Одеси на вихідні. Там вони зупинилися в популярному готелі.

Влад показав, як вони з дружиною проводять вільний час в готелі. Зокрема, в їх номері є СПА, де вони зробили кілька атмосферних фотографій.

“Є проблема. Вже третій день не можемо забрати дитину з Kids Club. Персонал – дуже привітний, їжа – смачна, СПА – чудовий, басейнів – безліч, а от сина практично не бачимо. Хоча в такому номері неможливо було б не влаштувати собі “романтик “,

– написав хореограф Влад Яма в описі до публікації.

Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі

Нагадаємо, що Влад Яма в шлюбі зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай з 2015 року. У них є спільний син, якого звуть Леон.

Дана пара вважається однією з найміцніших в українському шоу бізнесі. Український танцюрист і хореограф – дуже сімейна людина. Весь свій вільний час він проводить з дружиною і сином, яких любить більше всього на світі. Понад п’ять років Влад і Ліліана щасливі в шлюбі, і в цьому їм допомагають три прийоми, якими поділилася дружина зоряного судді шоу “Танцюють всі “.

Перше, на чому наголошує Ліліана в інтерв’ю виданню today.ua – це можливість розуміти жарти один одного, бути на одній хвилі гумору, “відчувати ” настрій свого партнера. Друге – відчувати, що ти на одній хвилі з партнером в будь-якій ситуації. І третє – це поважати почуття і інтереси свого партнера.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.