(Фото) Маленька дитина робить маму молодше: Катя Осадча після народження Данила показала струнку фігуру

Однак мама виглядає хоч і втомленою, але дуже щасливою. Права телеведуча Катя Осадча діти фарбують своїх мам.

Материнство завжди прикрашає незалежно від того в якому віці жінка народила. Після народження дитини кожна жінка перетворюється. У неї з’являється чарівна посмішка та іскряться очі. Це незабутньо почуття бути матір’ю.

Представникам шоу-бізнесу нелегко поєднувати материнство і їх професію. Вони весь час на передачах, на концертах і в відрядженнях.

Катя Осадча, яка є відомою телеведучою недавно народила третього сина. Назвали вони його разом з чоловіком Юрієм Горбуновим – Данило.

Через місяць Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографії, де вона постала в обтислий чорній сукні. Це елегантне чорне плаття їй дуже йде і підкреслює струнку фігуру Каті Осадчої.

На фотографії видно, що телеведуча трохи схудла через місяць після пологів. Трошки видно животик, але він її фігуру не псує. Катя Осадча на цьому фото зробила шикарний темний макіяж і одягла обруч зі сітловідбивчим камінням.

Катя Осадча показала струнку фігуру

На другій фотографії Катя Осадча тримає на руках свого сина Данила. У своєму посту Катя написала, що її малюк робить маму молодше.

Вона написала, що коли годує Данила, то згадує, як годувала Іллю, коли їй було 19 років, Івана, коли їй було 33 роки та ось зараз у неї на руках маленький синочок. Вона хоч зараз і втомлюється, але встигає поспати по 3 години між годуванням Данила.

Однак мама виглядає хоч і втомленою, але дуже щасливою. Права телеведуча Катя Осадча діти фарбують своїх мам.

Для інформації: Катя Осадча веде авторську програму по зірках шоу-бізнесу “Світське життя”.

У 2017 році Катя Осадча поставила всіх до відома, що вийшла заміж за Юрія Горбунова. Тоді ж у подружжя народився син Іван. А місяць тому Катя Осадча народила Юрію Горбунову другого їхнього спільного сина – Данила.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.