Джамала перефарбувала волосся і кардинально змінила імідж: стала копією Могилевської

Відома українська співачка Джамала заради проекту "Танці з зірками" стала блондинкою.

Джамала зараз є однією з учасниць популярного танцювального шоу “Танці з зірками”. Щотижня артистка вражає публіку запальними танцями та яскравими образами.

Так, в цей раз заради нового танцювального номера Джамала кардинально змінила свій стиль. Зірка перетворилася в яскраву блондинку. Джамала вийшла на паркет в блискучому міні-платті з дуже глибоким декольте і виконала зі своїм партнером пристрасний танець ча-ча-ча.

Судді високо оцінили виступ артистки і поставили їй 29 балів.

Шанувальники Джамали засипали її компліментами в коментарях і відзначили, що їй дуже йде такий колір волосся.

“Вам з білим волоссям так само красиво як з темними”, “Не розумію, це перука або дійсно ваше волосся? Виглядає дуже натурально “,” Вам дуже йде блонд “,” Неперевершена блондинка “,” Що? Джамала блондинка!? Нічого собі “,” Боже, це просто нереально! Джа, Ви приклад для наслідування! Ви гідні перемогти в цьому шоу! Ваші зусилля, зміни просто захоплюють! “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що зараз Джамала має відмінну фізичну форму. Рік тому співачка стала мамою вдруге і стрімко набрала вагу. Однак на початку 2021 року Джамала повідомила своїм шанувальникам в Інстаграм, що має намір скинути 10 кілограмів. Співачка худла публічно, показуючи в своєму Інстаграм-блозі всі прийоми їжі і виснажливі тренування. Результат не змусив себе чекати. Зараз Джамала – струнка і підтягнута красуня.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.