Тіна Кароль в відкритій сукні засвітила складки жиру: зовсім не ідеальна

Відома українська співачка Тіна Кароль захопила Мережу новим образом, але уважні шанувальники помітили, що артистка трохи поправилася.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних зірок українського шоу-бізнесу. Мільйони шанувальників вважають її еталоном краси і жіночності. Вона тричі отримувала звання “Найкрасивіша жінка України” за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок
Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони женщи

Однак співачка не приховує той факт, що вона схильна до повноти. Тіна дотримується суворої дієти і зізнається, що не робить виняток навіть на свій день народження.

Однак недавно уважні шанувальники помітили, що Кароль трохи поправилася. Так, артистка в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила свіжі знімки з нової фотосесії. У кадрі вона позувала в довгій спідниці і топі рожевого кольору. Волосся Тіни були красиво укладені, а на обличчі був природний макіяж.

У кадрі співачка позувала сидячи і злегка були помітні складочки на її животі. Незважаючи на це, користувачі Мережі засипали артистку компліментами в коментарях.

“Класно, милашка, прекрасний образ для любви !!!”, “Наша королева”, “Неймовірна”, “Інтриганка наша улюблена!”, “Неперевершена Дива”, “Тінааааааааааааа що ти робиш. Я втомилася падати від твоєї краси ” , – пишуть коментатори.

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.