Леся Нікітюк похвалилася розкішним букетом квітів від нареченого, якого приховує: зовсім скоро вийде заміж

33-річна телеведуча Леся Нікітюк показала розкішний букет від свого коханого.

33-річна телеведуча Леся Нікітюк ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що кілька років тому Леся мала серйозні відносини зі своїм сусідом по сходовій клітці і навіть збиралася за нього заміж. Однак, з невідомих причин пара розлучилася. З тих пір Леся є закоренілою холостячкою і повністю занурена в роботу.

Проте 28 вересня Леся Нікітюк оприлюднила новий знімок у своєму Інстаграм-блозі, де похвалилася дуже красивим букетом квітів.

“Як вам такий поворот в 8-м ранку. Тільки нафарбувати, відразу квіти несуть “, – підписала фото Леся Нікітюк.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і припустили, що телеведуча вже має кохану людину.

“Квіти ЗАГС пахнуть ???”, “Від Ілона Маска букетик?”, “Леся, тільки за одну харизму тобі вагон троянд привезти повинні, а за красу мовчу вже …”, “Зовсім на себе не схожа, інша, але теж клас “,” Красива і ти і букет “, – пишуть коментатори.

До слова, Лесі Нікітюк довгий час приписували роман з її колегою Сергієм Притулою. Леся і Сергій визнаються, у них дійсно дуже близькі стосунки, але не більше, ніж дружні. Вони живуть в одному житловому комплексі Києва і частенько ходять один одному в гості. Леся зізнається, Сергій став для неї не тільки другом, а й учителем і наставником.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.