Внучка Софії Ротару здивувала нездоровою худорбою: шкіра та кістки

20-річна внучка Софії Ротару Соня є моделлю. Однак публіка вважає, що навіть як для моделі дівчина дуже худа.

Софія Євдокименко є онукою відомої української співачки Софії Ротару. Дівчина проживає в Нью-Йорку і лише зрідка приїжджає в рідну країну відвідати бабусю. Соня – відома модель. Її фотографії можна побачити на всесвітньо відомих глянцевих журналах.

Внучка Софії Ротару
Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко

Соня Євдокименко має яскравою зовнішністю і дуже красивими рисами обличчя. Як і всі моделі, внучка Ротару дуже струнка і підтягнута. Однак на одній з останніх знімків, яке дівчина опублікувала можна помітити, що Соня дуже худа, навіть для моделі.

На фото внучка Ротару позувала в широких джинсах, які трималися на худорлявої фігури Софії тільки завдяки тонкому ремінця і крихітному топі.

“City mode ON” (Міський режим ВКЛ.), – підписала фото внучка Ротару.

“Розкішний, Юна та свіжа”, “Скажіть будь ласка який у вас зріст і вагу?”, “Ніжна Красуня”, “Ти красотулька!”, “Вогонь “, “Шикарна “, – пишуть коментатори.

До слова, 20-річна внучка Софії Ротару вже довгий час зустрічається з 32-річним бізнесменом-мільйонером Денисом Ждановим. Обранець Софії є успішним підприємцем у сфері IT-технологій і входить в список мільйонерів Forbes. Сам Денис Жданов родом з України.

Внучка Ротару з нареченим-мільйонером
Внучка Ротару з нареченим-мільйонером Денисом Ждановим

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.