“Рот все ширше, очі безумніші”: публіка не впізнала Аллу Пугачову після чергової пластики

Нове фото Алли Пугачової спантеличило мережу: фотошоп, або чергова пластика?

Алла Пугачова – легендарна зірка, яка зараз насолоджується лаврами популярності після успішної кар’єри часів молодості. Хоч Примадонна тепер не виступає на сцені і рідко з’являється на заходах, шанувальників у неї менше не стає.

Алла Борисівна має свій Інстаграм-блог, але публікує там фото вкрай рідко. Набагато частіше її можна зустріти в блозі її чоловіка Максима Галкіна. Крім того, фанати Алли Борисівни створюють фан-акаунти в соціальних мережах, де публікують, як архівні так і свіжі знімки улюбленої співачки.

Так, нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося свіже фото Пугачової, на якому її не впізнали шанувальники.

На знімку можна розгледіти обличчя Примадонни крупним планом. Співачка позує з новою зачіскою і оновленим кольором волосся – попелястим блондом.

Однак помітно, що фото сильно оброблено фотошопом. На обличчі 72-річної співачки немає жодної зморшки.

Користувачі Мережі тут же розкритикували знімок в коментарях, зазначивши, що на фото ніби не Алла Пугачова.

“О боже, слів просто немає … Це просто вже мумія”, “Зовсім на себе не схожа”, “Ні, це не Пугачова, це інша людина”, “Рот все ширше … Очі безумніше … Деменція на порозі “,” Алла любить фотошоп витримає. Браво. Тільки до чого це. Думають що люди пальцем зроблені чи що. “,” Господи, на кого стала схожа, гарненька була. “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.