Чи не плаття, а пляжний наряд: Тіна Кароль в неоднозначному вигляді станцювала на камеру

Тіна Кароль в чорному, відвертій сукні зі множинами розрізами станцювала під свою ж пісню.

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших співачок України. Вона радує публіку своєю творчістю 16 років. В цьому році Тіна Кароль повністю змінила напрямки своєї музики і образу в цілому. Якщо раніше Тіна була романтичною, ніжною та жіночною, то зараз вона змінила образ і стала жорсткою, норовливою, яка знає собі ціну співачкою. Змінився не тільки репертуар, а й вбрання, в яких Тіна виступає.

Нова фотосесія Тіни Кароль
Тіна Кароль змінила не тільки репертуар, а й образ

Так, нещодавно артистка записала танець під свою пісню “Коханці” і здивувала публіку дуже сміливим вбранням.

На відео артистка була одягнена в чорну відверту сукню з величезним вирізом на нозі і в області живота. Її волосся було красиво укладені і був зроблений яскравий макіяж з акцентом на губах.

 

Наряд Тіни неоднозначний, але варто відзначити, що вона в ньому виглядає розкішно.
Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль вперше за довгий час показала спільне фото зі своєю мамою. Артистка раніше визнавалася в інтерв’ю, що вона практично не спілкується зі своїми рідними, адже у них різний світогляд. Бачиться Тіна зі своїми батьками тільки на Різдво, Великдень і мамин день народження.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Т
Тіна Кароль з мамою Світланою

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.