Молодий, худий і без бороди: як виглядав Потап до популярності і знайомства з Настею Каменських?

Потап - один з найвідоміших реп-виконавців України, який блищить на сцені понад 20 років. Далеко не всі шанувальники артиста пам'ятають, яким він був на початку кар'єри.

Олексій Потапенко ще з юнацьких років писав пісні і хотів стати артистом. Однак слава до нього прийшла лише в 2006 році, коли він створив дует “Потап і Настя”.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Першу музичну групу Потап створив у віці 16 років. Це був 1997 год. Однак група не стала популярною. З 2002 по 2006 рік виконавець брав участь у групі “Вхід у змінному взутті (ВУЗВ)”. Група складалася з 5 артистів, які виступали в жанрі Реп, Хіп-хоп, R ‘n ‘ B.

29 вересня Потап у своєму Інстагра-блозі опублікував архівний кадр, як раз з часів участі в групі “Вхід у змінному взутті (ВУЗВ)”.

На фото молодої Потап позував у вільних зелених штанях і синій сорочці. Тоді він був ще без бороди і набагато стрункішою, ніж зараз.

“Вхід У Змінному Взутті Стеганов, Веркулич і Я, колишній фан цієї групи, але тут вже учасник, це 2000 якийсь”, – підписав фото Потап.

Користувачі Мережі тут же відреагували на знімок в коментарях.

“Про пам’ятаю цю групу. Одна з кращих, на той час. “,” Весело було, друзі, а ви пам’ятаєте ті часи? “,” А час іде “,” Красавчики “, ” Класна була група “, – пишуть коментатори.

Більше про творчого та особистого життя Потапа і його дружини Насті Каменських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.