Ані Лорак показала, як відсвяткувала 43-річчя: без пафосу, в колі рідних

27 вересня Ані Лорак виповнилося 43 роки. Артистка відзначила день народження скромно.

Ані Лорак відзначала свій день народження 27 вересня. У цей день вона приймала привітання від рідних і близьких. Однак відзначити день народження співачка вирішила трохи пізніше. 29 вересня Ані Лорак в своїх Інстаграм-сторіз поділилася відео, де показала сюрприз, який їй влаштували рідні.

У ролику артистка заходить в невелику кімнату, яка прикрашена повітряними кулями, а на вікні висить гірлянда “Happy Birthday”.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Також Ані Лорак показала святковий торт, який для неї приготували рідні. Це був двох’ярусний торт рожевого кольору з незвичайною прикрасою у вигляді шоколадних сфер.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що відзначала свій день народження Ані Лорак в повсякденному вигляді. Вона була одягнена в блакитних джинсах і чорній водолазці. Її волосся були пов’язані в хвіст, а на обличчі був легкий макіяж.

Нагадаємо, Ані Лорак нещодавно презентувала першу за 14 років пісню українською мовою. На композицію “бачила” артистка також зняла кліп, який викликав справжній захват у публіки.

Судячи з того, що в серпні цього року артистка дала перший за 7 років сольний концерт в Україні, а тепер і записала пісню на рідній мові, Ані Лорак збирається повернутися в Україну.

До слова, останні 7 років співачка живе і працює в Росії.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.