Катя Осадча показала, як годує недавно народженого сина на роботі: не забуває, що вона мама

Телеведуча Катя Осадча, хоч і не пішла в декретну відпустку після народження сина, виконувати свої батьківські обов'язки вона не забуває.

Катя Осадча – не тільки відома телеведуча, але і мама трьох синів. Старшому синові Каті Іллі 19 років, середнього Івану – 4 роки, а ось наймолодшому Данилу тільки недавно виповнився 1 місяць.

Катя Осадча з синами на прогулянці
Катя Осадча з синами на прогулянці

Катя Осадча хоч і є тричі мамою, вона жодного разу не йшла в довгий декретну відпустку. Після народження молодшого Данила Катя вже на 5-й день вийшла на роботу і знімалась для програми “Світське життя”.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Катя Осадча показала, як їй вдається поєднувати роботу і материнство.

Телеведуча показала знімок, де вона годує грудьми малюка прямо під час того, як візажист фарбує її перед черговою зйомкою, а перукар робить зачіску.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

До слова, нещодавно чоловік Осадчої Юрій Горбунов в інтерв’ю розповів, що поки вони з Катею на роботі за дітьми стежать відразу дві няні. Одна няня для 4-річного Івана та друга – для маленького Данила. При цьому вночі все обов’язки по догляду за дітьми бере на себе тільки Катя Осадча. Горбунов визнається, він не сильно схвалює той факт, що його дружина не пішла в декретну відпустку. Однак шоумен запевняє, що розуміє свою дружину, адже знає, що вона не може без роботи.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.