Холостячка Злата Огневич поманила чоловіків тісним червоним платтям

Зірка "Холостячка " 2 сезон Злата Огневич веде персональний блог, в якому показує себе і своє життя.

Нещодавно співачка Злата Огневич буквально збентежила шанувальників неймовірними фотографіями в вечірній сукні. Червоний колір вдало підкреслив форми співачки, зробив їх привабливими, помітними, більш пишними.

Зірка проекту на телеканалі СТБ позувала в яскравому червоному платті з вузькими бретелями і відкритим декольте. Верх цього наряду нагадував корсет, а декольте було прикрашено стразами. Бретелі були також покриті стразами. Спідниця у цього сукні до колін, проте попереду глибокий виріз, який відкривав шикарні ніжки Злати для перегляду всім бажаючим.

Укладання Огневич зробила класичну – підкрутила локони і відкинула їх назад. Під такою чарівний наряд телезірка і співачка вирішила зробити класичний вечірній макіяж з акцентом на очі і виділити губки природним кольором. Шикарним доповненням стали довгі сережки, які зробили з співачки справжню голлівудську актрису.

В описі до публікації Злата Огневич трохи розповіла про свої відчуття на проекті “Холостячка “. Як виявилося, рішення про те, щоб попрощатися з учасниками, даються їй непросто. І чим ближче фінал, тим більше хвилювань і переживань всередині. Адже це не просто реаліті шоу, а частина її життя.

“Ще ближче дізнаюся учасників, ще сильніше б’ється серце при вигляді тих, хто мені дуже подобається …. Ми на самому початку нашої історії кохання і я не хочу квапити події. Буду прислухатися до голосу серця, воно завжди знає-ХТО і КОЛИ ” , – написала чарівна головна героїня самого романтичного проекту країни Злата Огневич.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.