Як виглядають актори “Титаніка” через 23 роки

«Титанік» вийшов на екрани в 1997 році і цілих 12 років утримував статус самого касового фільму в історії людства. Трагедію пасажирів «непотоплюваного» корабля, який пішов на дно Атлантичного океану в ніч з 14 на 15 квітня 1912 року, прекрасно передали актори, про яких ми сьогодні і поговоримо.

Френсіс Фішер

Фрэнсис Фишер
Френсіс Фішер

Актриса втілила роль мами головної героїні — Роуз. Не дивлячись на те, що Фішер знімалася вже в досить зрілому віці, саме «Титанік» приніс їй світову славу і сотні нових пропозицій від різних режисерів. Сьогодні їй вже 67 років і вона продовжує блищати на екранах.

Віктор Гарбер

Виктор Гарбер
Віктор Гарбер

Гарбер — не тільки затребуваний канадський актор, але і успішний музикант. Він — 6-кратний номінант на премію «Еммі» і чотириразовий номінант на премію «Тоні». Виконавцю ролі суднобудівника в «Титаніку» сьогодні 71 рік і він продовжує радувати глядачів своїми новими амплуа. І пісня, до речі, теж!

Біллі Зейн

Билли Зейн
Біллі Зейн

Зейн прийшов на майданчик «Титаніка» вже іменитим актором з непоганою фільмографією. Актор працював в таких картинах як «Назад в майбутнє» і «Орландо», а також грав у серіалі «Твін Пікс».

Однак саме роль нареченого Роуз принесла йому всесвітню популярність. Сьогодні Зейну 52 роки, він продовжує зніматися в кіно і виховує двох дітей.

Кеті Бейтс

Кэти Бейтс
Кеті Бейтс

«Непотоплювана Моллі» у виконанні Кеті Бейтс була однією з найбільш незвичайних персонажів «Титаніка». На початку вона могла дратувати своєю поведінкою пліткарки, але пізніше глядач бачить, що це один з найдобріших і справедливих персонажів фільму.

В реальності актриса — лауреат премії «Оскар», двох премій «Еммі», двох премій «Золотий глобус» і двох «Премій Гільдії кіноакторів США». Їй 71 рік і вона продовжує радувати глядачів своїм талантом.

Кейт Уінслет

Кейт Уинслет
Кейт Уінслет

Роль головної героїні Роуз втілила чудова Кейт Уінслет. Ця робота принесла їй світову славу і дорогі контракти. Вона знімалася в таких фільмах, як «Читець», «Дорога змін» і «Вічне сяйво чистого розуму». 41-річна Кейт продовжує активно працювати в кіно.

До речі, під час зйомок «Титаніка» між Кейт і Лео зав’язалася міцна дружба, яку зірки змогли пронести крізь роки.

Леонардо Ді каприо

Леонардо Ди Каприо
Леонардо Ді каприо

До зйомок у «Титаніку» актор вже був номінований на «Оскар» у віці 19 років за роль у фільмі «Життя цього хлопця». Через 2 роки йому надійшла пропозиція від Люка Бессона зіграти знаменитого Джека.

Незважаючи на те, що багато критиків тоді передрікали талановитому актору «Оскар», престижна нагорода від нього вислизнула. Отримати заповітну статуетку 45-річний Ді Капріо зміг тільки в 2016 році за роль у фільмі «Той, що вижив».

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.