(Відео) Наймиліші відео з Лізою і Гаррі: найпопулярніші двійнята

Відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей. Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

Всі батьки завжди люблять своїх дітей, незалежно від їх віку. Для них діти завжди залишаються маленькими. Батьки в будь-якому віці намагаються навчити дітей і дати їм свою пораду.

Представники шоу-бізнесу, також звичайні люди, з тією лише різницею, що вони постійно на очах у своїх шанувальників і ЗМІ.

Максим Галкін і Алла Пугачова просто обожнюють своїх дітей, дочку Лізу і сина Гаррі.

Також Максим Галкін часто розміщує на своїй сторінці в інстаграм фотографії та цікаві, а часом курйозні відео зі своїми дітьми.

Іноді це імпровізовані концерти, які влаштовується у них в сім’ї. Ліза може показувати, як вона танцює або співає. Так вона прекрасно заспівала пісню примадонни “Мільйон червоних троянд”. Відразу видно, що у неї талант не тільки до пісень, а й до танців.
Гаррі чудово грає на синтезаторі та також співає.

Ліза може показувати, як вона займається спортом і плаває. А коли Ліза і Гаррі разом з Максимом Галкіним працюють у себе в саду і доглядають за квітами – це просто зворушливо!

Більшість відео і фото, які Максим Галкін розміщує в соціальних мережах, на яких присутні їхні діти, підіймає настрій у їхніх шанувальників і просто звичайних глядачів.

Гаррі та Ліза радують своїх батьків і не тільки. Ті відео, які Максим Галкін розміщує на своїй сторінці в інстаграм подивилися багато людей, і вони захоплюються Лізою і Гаррі.
Після таких відео Ліза і Гаррі стали в соціальних мережах найпопулярнішими двійнятами.

З кожним роком діти підростають, зграю розумнішими та радують Максима Галкіна та Аллу Пугачову.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.