Співак Гарік Сукачов вперше показав, як виглядає його дружина

Хто б міг подумати, що рокер і бунтар Гарік Сукачов живе в щасливому шлюбі ось уже понад 35 років. Обраницю рок-музиканта звуть Ольга Корольова. Артист вкрай рідко викладає сімейні фотографії і не любить розповідати про особисте життя.

Гарік Сукачов ніколи не підпускав нікого стороннього до свого особистого життя. Шанувальники співака могли лише здогадуватися, як насправді живе їхній кумир.

Поділитися знімком з дружиною Сукачов вирішив лише з особливої нагоди — коралове весілля. На знімку на обличчях подружжя сяють щирі посмішки, а рокер навіть приобняв свою дружину.

Шанувальники були приємно шоковані такими новинами і почали вітати свого кумира з річницею шлюбу і бажати йому і дружині ще довгих спільних років життя.

Гарик Сукачев с женой Ольгой
Гарік Сукачов з дружиною Ольгою

На своєму прикладі рокер показав, що не всі музиканти важких жанрів — це п’яниці, які змінюють дівчат, як рукавички, і мають відносини з фанатками.

Гарик Сукачев с женой Ольгой и сыном Александром
Гарік Сукачов з дружиною Ольгою та сином Олександром

Зі своєю майбутньою дружиною Гарік познайомився ще в 16 років, Ользі тоді було всього 14 років. Відносини закоханих переросли у міцний і щасливий шлюб. 59-річний артист зізнається, що нібито народився вже одруженим.

У шлюбі у Гаріка і Ольги народився син Олександр і дочка Настя. Синові зараз 34 роки і він, як і батько, обрав творчий шлях. Олександр — актор. Він навіть встиг спробувати себе в режисурі і зняв свій перший фільм. Дочка набагато молодша брата — їй 16 років і вона ще школярка.

Близько 18 років тому Ольга заради свого коханого чоловіка продала свій ресторан, щоб він зміг зняти картину «Свято». Ось що значить справжні почуття.
Музикант після такого вчинку написав в честь дружини композицію «Ольга».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.