Петиція набрала 25 тисяч голосів – президент розгляне заборону на концерти артистів з Російської Федерації

Як констатує Ігор Кондратюк, громадяни Російської Федерації працюють у сфері шоу-бізнесу, представляють країну-агресора.

Для того, щоб подати петицію президенту України про заборону концертної діяльності артистів з Росії, необхідно не менше 25 000 підписів. Вони вже зібрані та подані у вигляді петиції на сайт президента України.
У петиції сказано, що необхідно заборонити, щоб артисти з РФ брали участь в концертах на території України.

Пропонується, що ця заборона буде діяти до того часу, поки Росія не поверне окупований її Крим і Україна не відновить контроль кордону на сході нашої країни.

Петиція

Ігор Кондратюк, є ініціатором цієї петиції.
Станом на 21.09.2021 року петицію підписали вже 25156 осіб.
Як констатує Ігор Кондратюк, громадяни Російської Федерації працюють у сфері шоу-бізнесу, представляють країну-агресора. Бо ці представники мовчазно підтримали окупацію Криму і військові дії на Донбасі, то вони теж відповідальні за агресивні дії Росії.

Ігор Кондратюк вважає, що виключення можна зробити для артистів з Російської Федерації, які публічно засудили агресивні дії РФ.
Як думає Ігор Кондратюк, що це неправильно, щоб артист виступав для росіян-окупантів і для окупованих ними українців.

Ігор Кондратюк вважає, що музика та інші види мистецтва від агресора не можуть бути поза політикою, коли йде війна в Україні. Це та ж війна, тільки іншими методами.

Тому в Ігоря Кондратюка і виникла ідея зі створенням петиції, яка б забороняла гастролювати по території України російським артистам.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.