Господиня замку: Пугачова в чоловічому костюмі показала портретне фото

Алла Пугачова, незважаючи на статус "бабусі ", зовсім не хоче повністю відповідати цьому званню. Вона повноправна господиня того місця, де живе.

Алла Борисівна Пугачова – та ще модниця. Навіть зараз, коли Примадонна не виступає відкрито на публіці і практично не співає, вона ретельно продумує всі свої аутфіти.

На роботу стилістів щомісяця йдуть тисячі рублів. А все для того, щоб кожен вихід Аллочки в світло довго обговорювали і захоплювалися її нарядами.

Але стилісти підбирають одяг не тільки для заходів в режимі офлайн, але і для онлайн-появ. Так, для кожного відео в Інстаграм Алла Борисівна вибирає, що надіти, щоб зробити фурор.

Нещодавно Алла Пугачова показала відео, яке, судячи з закадрового голосу, знімала її дочка Крістіна Орбакайте. Там Алла – як справжня аристократка! У брючному костюмі кремового кольору, капелюшку і сонцезахисних окулярах. Алла розпустила волосся, зробила “ефект мокрого волосся “, тому виглядала, як справжня фотомодель.

Привертав увагу не тільки краватку, але і неймовірно широка посмішка дорослого співачки.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

У мережі цей look назвали “маскулінних стилем “, і відзначили, що чоловіче вбрання не завжди йдуть жінкам, але у випадку з Аллою Борисівною все в корені навпаки.

“Алла Борисівна, класно виглядаєте! “, “Ух ти! Ось це я розумію, клас! Стиль просто супер! “, “У будь-якому образі чарівна “, – висловилися під фото шанувальники Алли Пугачової.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.