(Фото) Дмитро Комаров відкриває новий сезон подорожей: Еквадор

Уявіть собі: ці люди жили в кам'яному столітті та відразу перенеслися в комп'ютерний світ. Як може людина зі списом перетворитися в жителя с мобільні телефоном?

Це дивовижна і незвичайна країна – Еквадор. Так її назвали, тому, що вона знаходиться на екваторі. Тут можна показати неймовірні сюжети та отримати ексклюзивні інтерв’ю. Адже навколо гори Анди, багато вулканів. Країна знаходиться практично в джунглях і може вразити навіть бувалого мандрівника.

Світ навиворіт з Дмитром Комаровим

Однак сильно вражають люди. Дмитро Комаров зняв кілька фільмів про найжорстокіше плем’я у світі. У цьому племені деякі люди ніколи не спілкувалися з цивілізацією. Чужинців, які приходять на їх територію – вони просто знищують списами. Це сувора реальність, а не легенда.

Сучасний світ з його польотами в космос, не торкнулася цього племені. Прожиток ці люди добувають за допомогою сильної отрути кураре. Цим людям пощастило, вони зробили еволюційний стрибок, на який іншій частині людства потрібно мільйони років.

Уявіть собі: ці люди жили в кам’яному столітті та відразу перенеслися в комп’ютерний світ. Як може людина зі списом перетворитися в жителя с мобільні телефоном?

Дмитро Комаров зустрічався з цими людьми та дізнався, що всіх чужинців це плем’я вважало людоїдами, а побачивши літаки, вони думали, що це приведення.
Це точно світ навиворіт! Дмитро Комаров констатує, що в його передачі глядачі будуть вкрай здивовані побаченим.

Також Дмитро Комаров повідомив, що зараз стала важче робити свою роботу і їздити по країнах світу. Пандемія та обмеження введені у зв’язку з нею обмежують пересування.

Світ змінився, проте подорожувати все одно можна!

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.