(Фото) Як виглядають чарівні дітки Світлани Тарабарової?

Нещодавно Світлана Тарбарова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона на руках тримає двох своїх чарівних діток.

Всі батьки люблять своїх дітей. Кожен по-різному. Одні не показують виду, що вони їх люблять. Це можна побачити тільки по тому як світяться їхні очі коли вони дивляться на своїх дітей. Інші батьки емоційно і на людях показують свою любов до них.

До того ж грає ще вік батьків, в молодому віці та в більш зрілому, батьки по-різному показують своє ставлення до дітей.

Звичайні люди та представники шоу-бізнесу не відрізняються в цьому питанні, з тією лише різницею, що співачки та артисти менше часу проводять зі своїми дітьми. Адже вони постійно виступають на концертах і знаходяться у відрядженнях. Однак коли випадає час і вони залишаються вдома на вихідні дні, то від дітей не відходять. І діти дуже радіють, що нарешті можуть побути із зірковими батьками.

Нещодавно Світлана Тарбарова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона на руках тримає двох своїх чарівних діток. Ви тільки подивіться з яким розчуленням діти дивляться на навколишній світ. А як світяться очі Світлани Тарабарової!

Такі фотографії – незабутні і повинні зберігатися в сімейному альбомі. Адже діти швидко підростають і потрібно відобразити мить на якому вони ще маленькі.

Як правило, діти схожі на своїх батьків або на бабусю, або дідуся. Кажуть, що якщо донька схожа на тата, то вона буде щаслива.

Цікаво, схожі діти Світлани Тарабарової на свою зоряну маму? Ви як вважаєте – яка з них більше схожа на співачку?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.