(Фото) Олена Шоптенко в Парижі: строгий дрес код і чарівна посмішка!

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити.

Нещодавно Олена Шоптенко розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото. Та вона ще восени 2019 року побувала в Парижі.
Тепер Олена Шоптенко згадує як це було і про що вона шкодує, що не зробила. На фотографії Олена Шоптенко в строгому костюмі – вона дотримувалася дрес коду. І як завжди в Олени Шоптенко чарівна посмішка.

Тоді Олена Шоптенко вперше була на паризькому Тижні моди. Для неї це була як казка! Вона в той час боялася спізнитися на прямий ефір @ tanci1plus1. І тому не побачила шоу Le Défilé L ‘Oréal Paris, яке буває щороку в цей час.

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити. там були присутні амбасадор бренду з різних держав і світові зірки в ім’я головного маніфесту @lorealparis “Because, you’re worth it”.

З того самого моменту Олена Шоптенко завжди стежить за заходами @lorealparis в рамках паризького Тижня Моди. А у 2021 році це було особливо запам’ятовується. Організатори цього шоу хотіли підтримати програму запобігання домагань в громадських місцях. Все це проходило на Площі прав людини.

Найцікавіше, що там був танцювальні пари, які рухами та своєю пластикою несли важливий меседж. І в цьому була особлива вагомість цього шоу.
Олена Шоптенко мріє все-таки потрапити на це щорічне шоу. Адже всі жінки цього заслуговують!

А ви б хотіли потрапити в Париж, не тільки на шоу?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.