“Чоловік всього мого життя “: Ротару зворушила фотографією покійного чоловіка

Не секрет, що за все життя у Софії Ротару була лише одна любов - це її померлий чоловік Анатолій Євдокименко.

Навіть після його смерті через багато років, коли Микола Басков жартома на сцені зробив співачці пропозицію, вона відмовила, адже сказала – любить його одного. Не секрет, що відносини між Софією та Анатолієм – це була любов з першого погляду. При чому, Софія навіть не знала про це. Справа була так: Анатолій служив в армії, і там йому попався журнал з Сонею на обкладинці. Коли він побачив її, то зрозумів – це любов всього його життя, і він точно хотів би познайомитися з цією неймовірною дівчиною.

Коли Євдокименко повернувся “на громадянку “, то відшукав Ротару і завоював серце цієї неймовірної красуні.

Разом Анатолій і Софія пройшли через багато. Вони розвивали проект “Червона Рута “, Анатолій завжди був поруч зі своєю дружиною на гастролях. Однак потім все перекреслила його хвороба і раптова смерть в 2002 році.

Софія Михайлівна довго не могла прийти до тями після того, як втратила чоловіка. Впав її світ, який вони удвох будували роками. Але ця любов виявилася сильнішою смерті – Софія не забуває улюбленого чоловіка навіть зараз, через майже двадцять років.

У річницю його смерті зірка опублікувала фотографії з часів молодості, а також показала, як зараз виглядає надгробок її екс-чоловіка.

Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком

Хто зробив популярною Софію Ротару? Про “Червоній руті ” і любові, яка не вмерла через 20 років

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.