55-річна Моніка Беллуччі поділилася пікантними фото

Розкішна Моніка Беллуччі, не дивлячись на свій вік, продовжує радувати шанувальників пікантними фотографіями.

Моніка Беллуччі — визнаний секс-символ за версією багатьох авторитетних журналів і видавництв. Актриса не часто балує своїх підписників у соціальних мережах новими фото. Але ось у квітні вона порадувала новинами — Беллучі прикрасила обкладинку французького глянцевого журналу Madame Figaro.

Для фотосесії Моніка приміряла кілька відвертих нарядів. Вона виблискувала в напівпрозорому боді і сріблястому піджаку, спокусливому чорно-білому костюмі, який облягає тіло Моніки по всьому тілі, а також класичному костюмі. Всі образи доповнені яскравим макіяжем і легкою натуральною укладкою. Варто відзначити, що актрисі вже 55 років, але її розкішній фігурі можуть позаздрити і 20-річні дівчата.

Обложка Madame Figaro с Беллучи
Обкладинка Madame Figaro з Беллучи

“Бажаю всім вам бути в безпеці і сподіватися на здорові дні для всього світу як можна швидше!”, — написала у своєму мікроблозі зірка, опублікувавши обкладинку. “Моніка Белуччі — італійське божество”, — додали на сторінці глянцю в мережі, супроводивши короткий ролик декількома цитатами з інтерв’ю. Мережа буквально вибухнула компліментами і захопленнями, які можна звести до головного визначенню спекотної актриси — “найкрасивіша жінка у світі”.

Моника Беллучи
Моніка Беллуччі

Також актриса поділилася новинами своєї сім’ї. На період карантину вона зі своїми дочками — 9-річної Леоні і 15-річної Дівою — вирушили на південь Франції.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.