Олена Кравець показала чоловіка і дітей-двійнят (ФОТО)

На своїй сторінці в Instagram артистка показала фото чоловіка і старших двійнят: сина і дочку.

Олена Кравець у багатьох асоціюється не тільки з гумором і студією “Квартал-95”, але і з сімейністю та інтелектом. Актрису можна назвати справжньою міс Конгеніальність. Олена встигає брати участь у “Кварталі-95”, бути центральною актрисою в “Жіночому кварталі”, сидіти в кріслі журі на “Лізі сміху”, виховувати трьох дітей, зніматися в кіно і при цьому чудово і стильно виглядати.

Крім того, Кравець є активним користувачем соціальних мереж, тому практично щодня радує своїх шанувальників новими знімками. Правда в пріоритеті у неї — робочі процеси і дозвілля, її дітей і сім’ю можна побачити досить рідко.

Елена Кравец с мужем Сергеем
Олена Кравець з чоловіком Сергієм

Але все ж виключення трапляються. Наприклад, частину карантину Кравець провела з сім’єю біля моря в Одесі. З цього міста вона поділилася фотографіями своїх двійнят: Вані і Каті. В об’єктив потрапив навіть чоловік, продюсер творчої студії “Квартал-95” Сергій, який дуже рідко з’являється на публіці.

До речі, актриса 17 років щасливо заміжня. А з чоловіком вони познайомилася ще на перших етапах створення “Кварталу”.

Сын Елены Кравец
Син Олени Кравець

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.