(Відео) Олена Шоптенко у танцювальному дуеті під час прибирання будинку: хто гідний партнер?

Олена Шоптенко весело та в настрої прибирає вдома. У партнери вона обрала пилотяг. До того ж Олена Шоптенко робить це у танці. Ось такий танцювальний дует!

Як ви робите прибирання вдома? І найголовніше з яким настроєм? Іноді люди не дуже радіють колись, прибирають будинки. Як вони кажуть – це невдячне, а вимушене заняття. Хоча деяким прибирання приносить задоволення. Найголовніший настрій!

А як прибирають удома представники шоу-бізнесу? Деякі взагалі самі не прибирають, це робить за них прислуга або прибиральниця.
Іншим зіркам подобається прибирати.

Так нещодавно Олена Шоптенко розмістила на своїй сторінці в інстаграмі веселе відео. Там вона весело та в настрої прибирає вдома. У партнери вона обрала пилотяг. До того ж Олена Шоптенко робить це у танці. Ось такий танцювальний дует!

Олена Шоптенко

Як підписала під відео Олена ШОптенко, вона знайшла того, хто склав їй дует. І це гідний партнер – пилотяг.
Олена Шоптенко сказала, що мають багато спільного. Олена та пилотяг мають турбо режим. Видно, що Альоні Шоптенко подобається прибирати вдома. До того ж вона одночасно тренується і наводить чистоту.

З таким партнером прибирання у неї багато часу не триває, — зізнається Олена Шоптенко. Ви тільки подивіться як елегантно та весело танцює Олена Шоптенко. Відразу здіймається настрій. Як завжди, на обличчі в Олени Шотенко чарівна посмішка. Все ж таки коли жінка в настрої від неї виходить позитивна енергія.

А ви як наводите збирання у себе вдома? Напевно співаєте чи танцюєте?

Якщо ні, то постарайтеся наслідувати приклад Олени Шоптенко. Пісня, танці та відмінний настрій, прибирання це не завада!

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.