Дочка Олі Полякової Маша суттєво розповніла

Дочка суперблондинки Олі Полякової Маша останнім часом стала рідше з'являтися на публіці.

Мабуть, перехідний вік торкнувся не лише її бажання самореалізації, а й зовнішніх параметрів — дівчинка трохи додала у вазі. Однак у вічі це не впадає, але видно, якщо придивитися. Може це частково через те, що Марія почала носити дуже просторий одяг, і насправді вона не набрала, а лише створюється таке візуальне враження.

Багато хто припускає, що дівчинку також сповнює рудий колір волосся, в який та нещодавно перефарбувалася. Як би там не було, дівчинка все одно вражає схожістю зі своєю мамою — причому схожі Полякові в дрібницях — навіть позують на фото практично однаково.

Ось що шанувальники пишуть Марії Поляковій у коментарях під її останньою публікацією:

  • Ну ось, яка красива дівчинка, без випендрежу і кривлянь! Волосся незвичайної краси!
  • На мій смак, на третьому фото Ви дуже ніжна і безпосередня. А ще, дуже красива і справжня
  • Машка космос
  • Ти на всіх фотографіях виглядаєш красиво

Нагадаємо, Маша Полякова вирішила йти стопами своєї мами — співати. Проте дівчинка вирішила бути не сольною співачкою, а розпочати свою кар’єру у складі музичного гурту, який сама ж і заснувала. Групу вона назвала “ШВИ”. На велику сцену намагається пробиватися поки що без допомоги матері.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.