“Пугалкін, ржака”: чоловік Пугачової з ірокезом насмішив Мережа

Максим Галкін - король жартів та пародій. Його безумовний плюс у тому, що він зовсім не боїться здатися дивним чи кумедним. Навпаки – це його сильна сторона.

Ось і в останньому відео, де чоловік продемонстрував свій ефектний костюм із святкування Дня всіх Святих, він виглядав безглуздо та смішно. Проте костюм виконаний вдало, а грим нанесе професійно.

Галкін показав себе в образі Дракули

Варто зазначити, що Галкін зі своєю родиною у палаці святкував Хелловін. Його діти Ліза та Гаррі навіть приготували вироби спеціально до цього дня. Втім, як відреагувала на це свято їхня “мама старого загартування” – це, звичайно, цікаво.

Адже їй уже за 70 років, і навряд чи вона, як людина глибоко віруюча, могла б зрозуміти зміст цього свята.

Так чи інакше, у коментарях під постом Галкіна шанувальники написали, що костюм Дракули йому дуже йде, а ще – він так корчиться і кривляється на камеру, ніби все життя це робив – професіоналізм видно здалеку. Тому його акторську гру усі оцінили на “ура”.

Нагадаємо, Максим Галкін – батько двох дітей. Він зі своєю дружиною Аллою Борисівною Пугачовою разом уже давно, з 2013 року вони ще й щасливі батьки чарівних двійнят.

Алла, зважаючи на свій вік, вже пішла зі сцени. Але вдома вона нітрохи не поступається молодому і жвавому чоловікові – скрізь гасає з дітлахами, проводить з ними дозвілля, розважається, ходить гуляти і, при потребі, відвідує школу, де навчаються спадкоємці.

Також нерідко буває на світських заходах своїх друзів, але практично не спілкується з журналістами.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?