Як виглядала квартира Олі Полякової у центрі Києва до ремонту та як виглядає зараз

Протікав дах та новий ремонт, який зробила Оля Полякова було зіпсовано. Потім знову впала стеля, коли її діти збиралися до школи.

Раніше Оля Полякова скаржилася на комунальні служби столиці за їхню бездіяльність по її квартирі. Вона зверталася до ЖЕКу, з приводу того, що коли комунальники взимку не прибирали сніг з даху і не збивали бурульки, то потім у неї у квартирі на стелі та на стінах з’явилися патьоки та обвалилася стеля. А у дитячій навіть випали лампи.

Стеля

Комунальні служби локально намагалися розв’язувати проблему, але це не допомогло. Потім навесні 2020 року співачка зробила ремонт і думала, що комунальні служби слідкуватимуть за дахом будинку. Однак нічого не змінилося й у 2021 році. Також протікав дах та новий ремонт, який зробила Оля Полякова, був зіпсований.
Потім знову впала стеля, коли її діти збиралися до школи. Стеля впала їм просто на голову.

Стеля обвалилася
Стеля облущилася

Після цього з’явилися комунальні служби та знову намагалися навести лад на даху.

Співачка не раз подавала до суду компанію, що обслуговувала її будинок, але нічого не допомогло. Її сусіди не діяли в цьому питанні.

І тоді Оля Полякова вирішила сама розв’язати проблему. Вона вклала гроші у ремонт даху у будинку. І таким чином буде новий дах одразу для трьох під’їздів. Технічна служба оглянула дах і виявила, що балки та перекриття були гнилими.

Гнилі балки на даху

Це було дуже небезпечно і дах міг обвалитися на голову мешканцям трьох під’їздів.

Як розповіла Оля Полякова, вона зважилася на ремонт даху ще й тому, що так їй порадили її фоловери.

Так зараз виглядає квартира Олі Полякової

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.