Анастасія Заворотнюк – останні новини 2021: що відомо про онкохвору зірку

Є відомості, що актриса має нові ускладнення. Хвороба вплинула на пам'ять, мова та рухову функцію організму. Було порушено внутрішні органи Анастасії Заворотнюк.

Багато шанувальників Анастасії Заворотнюк та й просто звичайні люди переживають за здоров’я актриси. Їм цікаво дізнатися, як себе зараз почуває зірка.

Після того, як Анастасія Заворотнюк пройшла хіміотерапію, у неї почалися проблеми з промовою, пам’яттю та руховою функцією.
Також терапія негативно позначилася на інших органах тіла.

З жовтня 2018 року лікарі діагностували у Анастасії Заворотнюк онкозахворювання. З того часу вона її організм протистоїть і бореться з гліобластомою — раком головного мозку.
Захворювання стало проблемою не лише для самої актриси, а й для її близьких.

Родичі намагаються не афішувати як почувається Анастасія Заворотнюк. Також вони не посвячують сторонніх людей у подробиці терапії.
Є відомості, що актриса має нові ускладнення.
Хвороба вплинула на пам’ять, мова та рухову функцію організму. Було порушено внутрішні органи Анастасії Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк

Анатолій Демидов, який є режисером, розповів, що тривале лікування та інтенсивний вплив медикаментів позначилося на роботі серця, нирок та печінки.
З’явилися ускладнення і тому потрібний новий курс терапії.

Додатково Анатолій Демидов констатував, що вже протягом року правою рукою Анастасія Заворотнюк практично не може рухати. Тому їй призначили масаж, який сприяє відновленню м’язів руки.

Режисер також сказав, що з досвіду лікарів з таким діагнозом як у Анастасії Заворотнюк пацієнти довго не живуть. Однак у цьому випадку – це напевно виняток.

Але наприкінці травня 2021 року здоров’я Анастасії Заворотнюк почало різко погіршуватися. Після плавання в басейні у неї стався рецидив і як наслідок постійне запаморочення.

Після цього лікарям довелося призначати новий курс лікування. Стан Анастасії Заворотнюк періодично стає то гіршим, то покращується.
Лікарями докладають максимум зусиль, щоб допомогти Анастасії Заворотнюк перемогти хворобу.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.