Ще один палац та особистий стиліст: як виглядає улюблена вихованка Лізи Галкіної

У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Представники шоу-бізнесу завжди перебувають під пильною увагою засобів масової інформації та їх шанувальників. Від них ніде не сховатись. Але й самі зірки підігрівають їхній інтерес до своєї персони за допомогою соціальних мереж.

Щоправда, це не все роблять. Оскільки деякі представники шоу-бізнесу не хочуть показувати своє особисте життя. Не завжди можна навіть трохи дізнатися про те, як вони живуть.

Однак Максим Галкін не з тих людей, він із радістю ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, як вони живуть з Аллою Пугачовою. Також Максим Галкін розміщує фото своїх чудових дітей.

Так недавно Максим розмістив на своїй сторінці в інстаграм кілька фотографій, де показав їхній палац. До того ж у вихованця Лізи Галкіної є особистий стиліст і навіть палац. А вихованець – це рудий пухнастий померанський шпіц. Звати її Маруся. Це улюблениця Лізи. У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Ліза та шпіц – Маруся

Її подарували Лізі та Гаррі на день народження. Вони завжди мріяли про такого чотирилапого друга. У зв’язку з тим, що Марусі має свій стиліст, то вона вважається модницею і гарною нареченою в окрузі.

Як каже Максим Галкін, що коли Марусю підстригли, то вона стала схожа на гарне ведмежа.
Коли Максим Галкін знімав Марусю на відео, вона демонстративно показала свою зачіску і пішла до своєї власний палац у мініатюрі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.